Campagne: het einde en een nieuw begin?

De laatste 2 dagen van de campagne zijn (bijna) achter de rug. Een flashmob op de maandagavond voor alle leden en sympathisanten van Pro3 voor het gemeentehuis. Het logo van Pro3 geprojecteerd op het gemeentehuis vormt een mooi visueel afscheid van een meer dan 40 jaar oud gemeentehuis en tegelijkertijd misschien ook het afscheid van 40 jaar oude politiek? De munt op de voorgrond symboliseert dat het in de komende vier jaar echt om de poen en de verdeling zal gaan. Motto: met minder toch bruisend. Morgen beslissen de kiezers.

Flashmob1_500x327

Het toeval wilde dat de flashmob net begon nadat de raad Wim Luijendijk als aanbevolen opvolger van Ria van Hoek heeft verklaard. Luijendijk werd natuurlijk bij de flashmob betrokken en hartelijk toegezongen en gefeliciteerd. IJlings werd een bos bloemen op de kop getikt.

Luijendijk_flashmob400x342_2

Dinsdagochtend vroeg opgestaan. Bij alle uitvalswegen in Loon op Zand en Kaatsheuvel moest het langskomend uitgaand verkeer opgeroepen worden om het stemmen op woensdag niet te vergeten. Samen met lijstduwer Mick Raeven stonden we van 7.30 tot 8.30 paraat op de Kasteellaan.

Kasteellaan_ochtend_mp500x375

’s Avonds weer op dezelfde plek om het inkomend verkeer met hetzelfde bord te verwelkomen ("en natuurlijk om te bevestigen dat we er al een hele dag stonden"). Ook op de Hoge Steenweg stond Pro3 met haar oproep klaar. De campagne loopt op z’n eind. Tijd voor een vernieuwende en verfrissende periode met een sociale, schone en slimme gemeente. Ook in de campagne heeft Pro3 bewezen dat het echt xc3¡nders kan door met veel enthousiasme en veel energie nieuwe paden te bewandelen.

Hsw_avond_500x375

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s