Een donderbui komt er aan

Bliksem_en_donderbui_200x189 Het pikzwarte scenario van enkele uren geleden dreigt uit te komen voor Loon op Zand. Nog niet officieel bevestigde berichten wijzen er op dat ook onze gemeente onder preventief toezicht wordt geplaatst door de provincie. Daarmee keurt de provincie de gemeentebegroting en de meerjarendekking op dit moment af.

Als dit echt waar is zal dit enorme konsekwenties kunnen hebben voor het financixc3xable reilen en zeilen van de gemeente. Ook zullen nu al vraagtekens geplaatst moeten worden bij voorstellen die de gemeente veel geld gaan kosten.

Onwillekeurig moet ik aan het grootschalig snoeiwerk in de plantsoenen denken wat op dit moment plaatsvindt. Snoeien: wat houden we over en wat komt er voor terug?

Het laat zich raden dat deze ontwikkeling ook bestuurlijke gevolgen moet hebben. Wat dit allemaal betekent? We zullen maar even afwachten en de zaak laten bezinken. Een krachtdadig communiceren van het college is het minste wat je nu kan verwachten. Daar gaan we dan ook maar vanuit.

Advertenties

2 thoughts on “Een donderbui komt er aan

  1. Wanneer valt de bom onder het College? Een wethouder van financixc3xabn kan toch niet met goed fatsoen op deze manier doorgaan? Moet de gemeente echt naar de verdoemenis. Hou toch eens op met jullie grootheidswaanzin bij de bruisend dorpshart.

  2. 17 miljoen bruisend dorpshart wegzetten tegen 3% ??? = 510.000 euro’s
    Hoeveel moest er bezuinigd worden? (ps ik weet dat het kort door de bocht gedacht is maar toch zet het aan het denken waar we in Loon (Kaatsheuvel) mee bezig zijn)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s