Informatieavond voor starters

Op verzoek van een vrijwilliger van de Kuip plaats ik het volgende bericht:

Wil jij binnenkort op jezelf gaan wonen, dan zijn er een hoop zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je uiteindelijk de sleutel krijgt van je eigen woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten van je huis, het betalen van je woonlasten, (huur)subsidiemogelijkheden en allerlei andere zaken die op je af komen als je op jezelf gaat wonen.

Om je op weg te helpen in deze nieuwe wereld en om al je vragen te beantwoorden als starter vinden er in De Kuip en Crossroads in samenwerking met woningstichting Casade een tweetal avonden plaats. Op deze avond geven de woonadviseurs van Casade je informatie over allerlei zaken die bij het zelfstandig wonen komen kijken en heb je de mogelijkheid al je vragen hierover aan hen te stellen.  Denk hierbij aan vragen over het woningaanbod, wachtlijsten, collectief bouwen en dergelijke. Ook met betrekking tot de kosten van het zelfstandig wonen kunnen de adviseurs je een deskundig advies geven.

Om je over de drempel te helpen is inschrijving als woningzoekende bij Casade tijdens xc3xa9xc3xa9n van deze avonden helemaal gratis. Een unieke kans voor jou als starter!

Grijp deze kans en kom op donderdag 12 maart naar de informatie avond in jongerencentrum Crossroads in Kaatsheuvel of op vrijdag 27 maart naar jongerencentrum De Kuip in Loon op Zand. Beide avonden starten om 20.00 en zullen uiterlijk om 21.30 afgesloten worden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Dus wil je op een informele manier jezelf orixc3xabnteren in deze nieuwe wereld dan is dit een unieke start op de woningmarkt.
Kijk ook op
www.jccrossroads.nl of www.dekuip.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s