Weer terug bij af

Modderpad4_240x161De regelmatige wandelaar over het afgebeelde pad was vorig jaar eindelijk, na jaren, helemaal gelukkig. Een gewoon wandelpad werd van blubberweg omgetoverd tot een normaal te belopen pad. Het heeft wat kruim gekost maar dan heb je ook wat. Zie de blog van die dag.

Maar nu, bijna een jaar later, zijn we terug bij af. Gewoon omdat enkele  vrachtwagenchauffeurs te beroerd zijn om een andere route te kiezen, over het asfalt. Enkele zwaar beladen vrachtwagens verkozen het zachte pad, want dan waren ze eerder thuis?

Pad_feb20092_240x180Helaas voor alle moeite vorig jaar van de gemeente, maar het werk is weer te niet gedaan. Juist met dit weer zou je denken dat er nagedacht zou worden. Maar het blijkt dat de hele korte termijn gedachte het gewonnen heeft.

Niet alleen wandelaars hebben hier mee te maken, maar de laatste dagen ook veel fietsers die uit Tilburg-Noord komen of daar heen gaan. Zeker als ze te maken krijgen met een extra obstakel op de weg die hen de modder in stuurt. Een situatie die al veel te lang duurt!

Pad_blokkade_240x180_2Ik ben benieuwd of de schade te verhalen valt op de firma waar de vrachtwagenchauffeurs voor werken. De gemeente hoeft toch niet alles te pikken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s