Herstart gemeentelijke website

Website_2Precies twee jaar geleden werd de eerste verbeterde versie van de website op de nieuwjaarsreceptie ten doop gehouden. De lancering werd met honderden uitgereikte muismatjes luister bijgezet. Alle goede bedoelingen ten spijt heeft de website nooit echt voldaan aan de eisen van deze tijd. Dit bleek ook uit de jaarlijkse rangscores van alle gemeentelijke websites: Van plaats 410 in 2007 naar 375 in 2008. De onderste regionen dus.
Voor de inwoners van Loon op Zand is er weer hoop bij de huidige vernieuwde versie. De beschikbare informatie is beter toegankelijk gemaakt. Ook worden meer mogelijkheden aangeboden om bepaalde diensten via internet af te handelen.

Natuurlijk loopt nog niet alles vlekkeloos en is niet alle informatie compleet. Ook staan er her en der nog fouten of is informatie niet te vinden. Maar "het is een goede basis om door te groeien" is een goede optimistische en positieve uitspraak.

Met deze uitgangspositie moet de website binnen enkele maanden tot een jaar minimaal 100 plaatsen kunnen stijgen op de prestatieladder van alle gemeenten. Die weddenschap ben ik aangegaan, ondanks wat smalende en lacherige reacties in mijn omgeving.

Website1_300x252

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s