Stuitend

StuitendDe afval-soap zit er bijna op? Misschien. En waar kijken we op terug? We mogen het kennelijk geen chaos noemen van de wethouder. Maar laten we zeggen dat de invoering van het nieuwe afvalstoffenplan "niet helemaal gladjes" is verlopen.

De antwoorden op de vele vragen die gesteld zijn laten een droevig beeld zien. Een beeld waarin benadrukt wordt dat er een grootse klus geklaard is. Maar natuurlijk zijn er hier en daar wat steekjes gevallen. Toch heeft iedereen hard gewerkt en zich volledig ingezet.

Het zijn ook absoluut niet de uitvoerders waar de kritiek op is gericht. Zij hebben hard gewerkt en vele tienduizende handelingen verricht. Hen is niets te verwijten. helemaal niets! Het droevige beeld ontstaat als de regisseur aan het woord is. De eindverantwoordelijke voor deze klus. Soufleur

Het heeft geen zin om op alle details in te gaan. Op dit moment overheerst wel het beeld van een regisseur die de handen in onschuld wast, het publiek aankijkt en mompelt dat men het allemaal niet heeft begrepen en men de uitnodiging en begeleidende teksten niet goed heeft gelezen. Ook de souffleur, cq. projectleider was even ziek, maar dat kan iedereen overkomen.

Intussen loopt een groot deel van het publiek boos en teleurgesteld de zaal uit.

De sponsors achter dit schouwspel kijken elkaar weifelachtig aan maar besluiten toch maar dat de regisseur aan de slag kan blijven gaan voor een volgende voorstelling: Op hoop van zegen. Afspraak is afspraak en het gaat immers om een 4-jarig contract.

Advies

Wie als regisseur het morrend publiek beticht van onkunde en onbegrip doet er beter aan om zo snel mogelijk een ander podium te zoeken.

Vraag

Welke sponsors blijven dulden dat de voorstelling doorgaat zonder regisseur en met weglopend publiek?

Welkom_huisvuildienstnew3_2 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s