Earthwater: water voor water

Eartwater_logo_vertEen avond over water praten, georganiseerd door GroenLinks. Dat is weer eens wat anders dan het gedoe over "kliko’s hier en kliko’s daar".  Om even het betrekkelijke van onze alledaagse problematiek aan te geven.

Iedere dag sterven 6000 mensen door gebrek aan schoon drinkwater. Dit gigantisch probleem kan misschien druppelsgewijze worden verzacht. Hoe? Het klinkt wrang maar door zelf schoon drinkwater te drinken: Earthwater. Earthwater is een produkt vergelijkbaar met Spa blauw, Sourcy blauw, Evian en nog een reeks andere merken. Het verschil met deze merken is dat de netto-winst die gemaakt wordt op Earthwater volledig ten goede komt aan de UNCHR: de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

In plaats van bijvoorbeeld Spa blauw onderweg, kan je ook kiezen voor Earthwater. Alle Total-tankstations hebben/krijgen het produkt in hun shop. Ook in Loon op Zand binnenkort verkrijgbaar via tankstation van Christ Wijtvliet. Grote supermarkten zoals de Plus, Super en AH hebben/krijgen dit produkt in hun assortiment. 

Earthwater bevat net als alle andere standaardmerken hoogwaardig mineraal bronwater. Het zit in een kartonnen, milieuvriendelijke, verpakking.

Earthwater_advert_2

In 30 tellen wordt op het YouTube filmpje verteld waarom je over kan stappen op Earthwater

(GroenLinks Loon op Zand organiseerde deze informatieve avond in de Kiosk in Loon op Zand op woensdag 26 november)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s