Bestrating Molenwijck-zuid uitgesteld?

Gildeweg3_4 Nieuwe bewoners van Molenwijck-zuid hebben teleurgesteld geconstateerd op het feit dat er nog niet begonnen is met de beloofde bestrating in hun nieuwe wijk. Deze zou na de bouwvak-vakantie worden gestart, zo is hen in februari beloofd. De Gildeweg bijvoorbeeld ligt er volgens bewoners schandalig bij. De straat ligt vol met scherpe stenen/glas. In dat gedeelte wonen circa 20 kinderen van 0 tot 7 jaar die ook op de straat willen spelen. Na een regenbui liggen er grote plassen met het gevaar dat je de troep en de puin eronder niet meer ziet. Kortom: hier moet iets aan gedaan worden. De bewoners wijzen ook nog op de mogelijkheid om enkele voorlopige maatregelen te treffen zoals gebeurd is bij de starterswoningen in dezelfde wijk. Daar is een betonnen stoep als een voorlopige oplossing neergelegd.

Wethouder Bisselink laat weten dat in week 36, uiterlijk week 37 de bewoners gexc3xafnformeerd zullen worden over de stand van zaken. De aanbesteding heeft vertraging opgelopen. Hij verwacht dat medio oktober tot uitvoering gekomen wordt.

Gildeweg2_2 Over het treffen van enkele voorlopige voorzieningen merkt hij op dat de omgeving vooral geen speelterrein is. Dit zou al met de bewoners besproken zijn. De aannemer zal gevraagd worden extra alert te zijn bij regenval en het ontstaan van plassen zodat de gemeente tijdig een zuigwagen kan sturen om de overlast te verzachten.

Blijft over de vraag: waarom nou niet op tijd de bewoners informeren als van de planning / toezeggingen wordt afgeweken?

Ook de vraag waarom er geen tijdelijke maatregelen genomen kunnen worden zoals een straat verderop ook gebeurd is, wordt niet duidelijk beantwoord.

Advertenties

3 thoughts on “Bestrating Molenwijck-zuid uitgesteld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s