Scoren met de klankbordgroep

Klankbordsoap Het is al weer een tijd geleden dat gevraagd is om de instelling van een klankbordgroep die de verkeerstructuur moet onderzoeken voor het dorp Loon op Zand. De ombouw van de N261 heeft gevolgen voor de verkeersstromen binnen dit kerkdorp. De uiteindelijke instelling van deze groep leidde tot wat opwinding: een vrijwilliger vanuit de SP had zich aangemeld. Maar die kon geen lid worden voor deze groep. Het moest zonder politieke ballast tot resultaat leiden. Men had liever mensen met een brede scope(!).

Inmiddels, een paar maanden verder, is er kennelijk een advies van de klankbordgroep klaar. Maar wat schetst onze verbazing: Lijst Loon op Zand wil graag de eerste zijn die de bevolking van het kerkdorp hiervan op de hoogte wil brengen. Dit meldt zij op haar website.

Hoezo, geen politieke bemoeienis? Het doet wat merkwaardig aan. Deze verrassende wending in het verhaal doet echt denken aan een soap. Maar ja, je wilt graag scoren natuurlijk. Als politieke partij is het een doodzonde als je te weinig scoort (zeggen sommigen althans).

Advertenties

2 thoughts on “Scoren met de klankbordgroep

  1. En dan de formulering in die aankondiging: “Guus van Es die – samen met andere inwoners – deel uitmaakte van de klankbordgroep, heeft de verschillende voorstellen bestudeerd en een keuze gemaakt.”
    Ik lees: Guus van Es heeft een keuze gemaakt en daar waren waren nog wat mensen bij maar eigenlijk doet dat er niet zoveel toe.

    Groetjes
    Eric Kuijpers
    SP Loon op zand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s