Vragen over de N261

De provincie heeft een vragenlijst op internet N261_logo76x76geplaatst over de grootschalige ombouw van de N261 (de weg tussen Tilburg en Waalwijk).  De lokale VVD-site heeft de primeur om dat wereldkundig te maken, (met dank aan Jacky Smit). Of het een primeur is heb ik wel eerst gecontroleerd bij de gemeentelijk website. Maar helaas, daar was niets te vinden. Niet alleen een vragenlijst maar ook informatie over het project is wel op de provinciale website te vinden. Nuttige informatie die allang ook hier in de lokale pers had kunnen staan. Zou de gemeente het gewoon vergeten zijn of is er ergens een breuk in de communicatielijn met Den Bosch? De vragenlijst is overigens nog tot 1 december in te vullen, alleen via internet. Misschien een idee voor de gemeente om deze vragenlijst, aangevuld met gemeentelijke informatie op papier te verspreiden via het Weekjournaal?

Kabelbreukje

Laatste update 22 nov 2007: De vragenlijst en bijhorende informatie blijkt al 4 weken op de website van de provincie te staan. Waarom horen we dit zo laat? Misschien extra kabels nodig tussen Loon op Zand en Den Bosch. Hadden we laatst niet extra geld gereserveerd bij de begroting voor projectbegeleiding bij de ombouw van de N261?

Advertenties

4 thoughts on “Vragen over de N261

  1. Laten we die enquete in ieder geval woensdagavond (bij het politiek cafe) nog even expilciet onder de aandacht brengen van het publiek. Dat kan nog net voor 1 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s