Drie linden voor Loon op Zand

De kern Loon op Zand is drie Lindebomen rijker. Deze bomen zijn door drie groene partijen (Ecolo, Groen! en GroenLinks) aan de gemeente geschonken in het kader van het 900-jarig bestaan van de provincie Brabant.

Bomen_550x375

De bomen zijn zaterdagmiddag geplaatst op het plantsoentje op de kruising van de Ursa Major en de Ursa Minor. Wethouder Ligtenberg heeft de bomen met dank namens de gemeente aanvaard. Onder toeziend oog van de buurtbewoners, raads- en commisieleden, Gilde st. Hubertus en vertegenwoordigers van de Heemkundekring zijn de bomen de grond ingegaan.

Gilde_bomen

Een ter plekke tot stand gekomen coalitie CDA-VVD in de personen van de gebroeders Gert-Jan en Cornxc3xa9 van den Dries zal garant staan voor voldoende watertoevoer in de komende weken.

Vandendries

Voor meer foto’s van deze positieve gebeurtenis zie hier

7 thoughts on “Drie linden voor Loon op Zand

  1. Leuke foto’s Peter, Helaas kon ik niet aanwezig zijn want er zijn natuurlijk altijd werkpaarden in plaats van luxe paarden.
    Voor wat betreft die coalitie tussen de CDA en VVD gebroeders. Wie weet wat de komende tijd ons nog zal brengen… Maar van Cornxc3xa9 had ik vanmiddag al begrepen dat de toezicht(wet)houder zelf ook voor voldoende water kan zorgen hij woont er immers het dichtste bij. Wat ik nu weer zou willen weten is welke andere locaties ook nog genoemd (voorgedragen )zijn door de inwoners uit onze gemeente. Of zou dit de enige plaats zijn geweest?

  2. Nee Jacky, de regie heeft Ligtenberg zoals afgesproken terwijl de gebroeders van den Dries voor het water zullen zorgen in geval de bomen droog komen te staan. We hebben het volgens afspraak ter plekke omgeroepen.

  3. @ Jacky, er zijn 2 suggesties gekomen: plein voor De Wetering en ‘in het bruisend dorpshart in Kaatsheuvel’. De laatste suggestie was natuurlijk een leuk grapje, de eerste is beargumenteerd door de gemeente afgewezen.

  4. Wat denken jullie bij jezelf,als we niks zinnigs te melden hebben dan slaan we maar wat wartaal uit.
    Misschien wel leuk voor de burgers.Maar ik denk dat als de burger voorgaande leest nog meer bedenkingen krijgt over het niveau van de lokale politiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s