Campagne

Vandaag campagne gevoerd op de vrijdagmarkt op het Looiershof voor de provinciale staten verkiezingen. Campagneprimeur: De Rode Bus. Voor het eerst geen eigen marktkraam en al het geregel daarom heen (vergunningen etc.). Gewoon een uitstekend geschikt busje waar al het materiaal in vervoerd kan worden, plus koffie gemaakt kan worden. Een uitschuifbare luifel tegen de regen en een behangplaktafel voor de folders. Mick bedankt!

We hebben (mede daardoor) een prima ochtend gehad! De belangstelling voor onze activiteiten is positief, ook al stemt niet iedereen op ons. Dat hoeft ook niet (zeg ik dan) maar ga in ieder geval wel stemmen op woensdag 7 maart. De gratis klaprooszaadjes waren zeer gewild. Het stemadvies voor onze kandidaat Sjan kreeg men er gratis bij, plus natuurlijk de Rode Krant van Brabant.

Pvda22feb2007a_small512x334

Gespreksonderwerpen:

Natuurlijk de afsluiting van de Hoge Steenweg: xe2x80x9cwaarom weten we nog niksxe2x80x9d aldus meerdere bewoners van de Bergstraat. Straks moeten ze een stuk van mijn land terwijl ik nog helemaal niets weet over het hoe en wat??

Ook de Kasteelwei kwam meerdere malen aan bod. Waarom wordt er niet geluisterd naar wat de mensen hier zelf willen? Gooi al die klaprooszaad maar in die wei. Dan wordt de wei nog mooier. Een ander wilde eigenlijk al een optie nemen op een van de te bouwen mini-bungalows.

Het ging natuurlijk ook over de provinciale staten en wat de gemeente hier mee aan moet. Iemand kwam met het idee om het college van B&W naar een onderhandelingscursus te sturen. De veel te slappe houding ten opzichte van de provincie werd sterk bekritiseerd. Ze verkwanselen de kern Loon op Zand was de vrees.

Natuurlijk ook de aandacht gevraagd voor de actuele berichtgeving over de dreigende wolken die zich samenballen boven het peuterspeelwerk. Dat de ouderbijdrage veel te hoog is werd door de betrokken ouders natuurlijk bevestigd.

Al met al weer een productieve ochtend: De volgende keer gaan we er ook staan als er eens geen verkiezingen zijn! Met de Rode Bus de gemeente door: je laten zien en je oor te luisteren leggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s