Attent?

Vandaag is mij een verdrietig verhaal verteld. Een verhaal waarvan ik hoop dat de betrokken instanties  er wat van leren. Tijdens carnaval krijgt een jongen in een uitgaansgelegenheid in Kaatsheuvel drugs toegediend zonder dat hij het weet. Gewoon in een willekeurige bierglas gedaan. De jongen wordt onwel. Ouders worden gebeld. Politie komt poolshoogte nemen en vertrekt met de boodschap aan de Pa van de jongen: doe maar aangifte via internet. Het volledige verhaal is te vinden op deze weblog van onze plaatselijke journalist. De jongen is er slecht aan toe en wordt naar het ziekenhuis gebracht.

Nadat bovenstaand verhaal op de genoemde weblog is geplaatst wordt er van de kant van de politie toch actie ondernomen. De journalist wordt gebeld met de vraag of hij misschien weet hoe de jongen heet en waar hij woont! Notabene… Na enige tijd wordt de journalist door de diep verontwaardigde vader gebeld met de mededeling dat hij door de politie is benaderd. Hem werd gevraagd om de volgende dag op het bureau te komen. ….. De vader is laaiend.

Even in de politiewagen stappen om naar de jongen te gaan zat er niet in. Zelfs een huisbezoek kan er kennelijk niet af.

Fatsoen moet je doen. Wie zei dat ook alweer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s